Hírek / Nyertes Pályázat - Kultúrház

Nyertes Pályázat - KultúrházÖrömmel értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy önkormányzatunk a Magyar Falu Program keretében "A nemzeti és helyi identitástudat erősítése" című, MFP-NHI/2019. kódszámú pályázati kiírásra 2019.05.15-én sikeres pályázatot nyújtott be a Semmelweis tér 2. szám alatt található Kultúrház felújítására.

A 2019. július 8. napján kelt Támogatói Okirat alapján Acsád Község Önkormányzata 10.998.000,- Ft vissza nem térítendő támogatást nyert az okiratban meghatározott műszaki tartalom megvalósítására.

A Projekt fizikai megvalósításának határideje: 2020.10.31.

A támogatás intenzitása 100% - tehát önerőt nem igényel.

Műszaki tartalom: Belső burkolatok felújítása és cseréje, belső festés és villamosszerelvények cseréje, vizesblokk felújítása, homlokzati- és padlásfödém hőszigetelése, vakolás, színezés. Belső terek átalakítása a rendezvényterem növelésének érdekében. Külső nyílászárók cseréje.

Bízunk benne, hogy a tervezett beruházás és a megvalósítás az acsádi lakosok örömére fog szolgálni és ezzel az önkormányzat hozzá tud járulni a helyi rendezvények még színvonalasabb és komfortosabb lebonyolításához!

Köszönjük Magyarország Kormánya támogatását!

2019.07.30.

Acsád Község Önkormányzata
« Vissza az előző oldalra!

Acsád Község Önkormányzata - Magyar